Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

baader logo

Baader is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en distribueren van geavanceerde voedselverwerkende machines en oplossingen voor de vlees-, gevogelte-, vis- en AGF-industrie. Sinds 1919 is Baader de wereldwijd toonaangevende fabrikant van voedselverwerkingsmachines en -oplossingen.

Het Duitse bedrijf biedt een breed scala aan innovatieve en betrouwbare voedselverwerkende apparatuur, zoals onthuidmachines, fileermachines, pinboners, refiners en nog veel meer. Deze machines worden gebruikt om de voedselverwerkingsindustrie te optimaliseren en efficiënte oplossingen te bieden voor verschillende toepassingen in de voedingsindustrie.

Monteurs bezig met een machine

Over Baader

Het bedrijf staat bekend om zijn industriële en hoogwaardige machines, die zijn ontworpen om zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk te zijn. Ze worden veel gebruikt door voedselverwerkers en fabrikanten over de hele wereld. Het merk staat synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in de voedselverwerkende industrie.

Over het algemeen is Baader een gerespecteerde en toonaangevende leverancier van machines en oplossingen voor voedselverwerking. Ze bieden een breed scala aan apparatuur aan die ontworpen is om te voldoen aan de specifieke behoeften van de voedselverwerkende industrie.

Bekijk hier de website!

Werknemer staat bij een machine

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.