Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

Borncut Logo merken pagina

Borncut heeft verschillende soorten portioneermachines ontworpen om voedselproducten in precieze en uniforme porties te snijden. Deze machines worden veel gebruikt in de voedingsindustrie zoals voor het portioneren van vlees, vis, gevogelte, kaas, groenten en andere soorten van voedingsmiddelen.

De Borncut portioneermachines zijn er in verschillende modellen en maten omdat elke met unieke kenmerken en mogelijkheden heeft. Sommige machines zijn ontworpen voor grootschalige productie en kunnen snel en effici├źnt grote hoeveelheden voedsel verwerken, terwijl andere compacter zijn en geschikt zijn voor kleinschaligere bewerkingen.

Borncut Merken Pagina

Over Borncut

De oprichters van Borncut vonden al in 1992 de “portiesnijder” uit zoals wij die kennen. Ze werkten toen bij het bedrijf NORFO, een klein bedrijf gevestigd op Bornholm. NORFO werd verkocht aan het Deense bedrijf Scanvaegt International die toch later weer werd verkocht aan het eilandbedrijf Marel.

Gedurende al die tijd waren de oprichters bezig met het verder ontwikkelen, implementeren van nieuwe technologie en het ontwikkelen van Bornholm als een wereldwijd portioneringscentrum. Al die tijd waren de uitvinders bezig met het verder ontwikkelen van de portietechnologie.

Bekijk hier de website!

Borncut Merken Pagina

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.