Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

Ekomex Logo merken pagina

Ekomex is een Pools bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van voedselverwerkende machines voor de vlees-, gevogelte- en visindustrie. Het bedrijf biedt een breed scala aan apparatuur, zoals snijmachines, mixers, vulmachines, slijpmachines en andere verwerkingsmachines.

De machines van Ekomex zijn ontworpen om zeer efficiënt en betrouwbaar te zijn, met de nadruk op kwaliteit en precisie. Ze bieden machines die verschillende soorten producten aankunnen, waaronder vers of diepgevroren vlees, gevogelte en vis. Hierdoor kunnen voedselverwerkers hun productie optimaliseren en hun efficiëntie verhogen.

Ekomex Merken Pagina

Over Ekomex

Ekomex staat ook bekend om zijn toewijding aan innovatie en technologie. Met de focus op het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en om de voedselverwerkende industrie te verbeteren. Ze investeren veel in onderzoek en ontwikkeling en werken samen met klanten. Daarnaast bedenken ze oplossingen op maat die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Over het algemeen is Ekomex een gerespecteerd bedrijf in de voedselverwerkende industrie, met een reputatie voor het produceren van hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve machines. De machines worden veel gebruikt in de industrie. Ze zijn te vinden in veel verschillende voedselverwerkende fabrieken over de hele wereld.

Bekijk hier de website!

Ekomex Merken Pagina

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.