Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

Henkelman Logo Merken Pagina

Henkelman is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van vacuümverpakkingsmachines voor de voedselverwerkende industrie. Het bedrijf biedt een breed scala aan vacuümverpakkingsmachines. Ze hebben een ruim assortiment aan tafelmodellen en machines van industriële kwaliteit voor grootschalige voedselverwerkers.

De vacuümverpakkingsmachines van Henkelman zijn ontworpen om de houdbaarheid van voedingsproducten te verlengen door de lucht uit de verpakking te verwijderen. Dit vermindert het risico op besmetting en vermindert. Dit is onmisbaar voor bederfelijke producten zoals vlees, vis en zuivelproducten.

Henkelman Merken Pagina

Over Henkelman

De vacuümverpakkingsmachines van het Henkelman staan bekend om hun betrouwbaarheid, efficiëntie en gebruiksgemak. Ze bieden een scala aan functies, waaronder meerdere sealopties, automatische controles en aanpasbare programma’s. Hierdoor ze geschikt zijn voor een groot aantal verschillende toepassingen.

Henkelman zet zich ook in voor duurzaamheid door energie-efficiënte componenten in hun machines te gebruiken. Daarnaast worden ze ontworpen om afval te verminderen en hun impact op het milieu te minimaliseren.

Bekijk hier de website!

Henkelman Merken Pagina

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.