Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

IBEX Industries Logo Merken Pagina

IBEX Industries begon in 1983 door de Nieuw-Zeelandse vleesindustrie te bedienen met de import en verkoop van kapitaalgoederen en verbruiksartikelen. Van 1985 tot 1998 vertegenwoordigde IBEX FIE op de trimmermarkt en genereerde het een sterk marktaandeel voor het FIE-trimmerassortiment in Nieuw-Zeeland.

Met dit succes betrad IBEX in 1997 de Australische markt, als een joint venture met FIE. Een jaar later verkocht FIE zijn intellectuele eigendom aan een grote concurrent, waardoor IBEX vastbesloten was om zijn eigen IBEX trimsysteem te ontwikkelen door gebruik te maken van jarenlange kennis en ervaring van de vleesindustrie en het trimmerproduct. Gedurende deze tijd bleef IBEX ook de Australische markt ontwikkelen met agentschappen.

IBEX Industries Merken Pagina

Over IBEX Industries

IBEX Industries is een fabrikant van wereldklasse van handbediende trimgereedschappen en accessoires voor de Nieuw-Zeelandse en internationale vleesverwerkende industrie.

IBEX vertegenwoordigt nog steeds lintzaagbladen voor alle zagen, trimmers en verschillende lijnen van kwaliteitsagentschappen en blijft onmisbare producten en service leveren aan de Nieuw-Zeelandse markt en de rest van de wereld via distributeurs.

De IBEX-trimmers zijn verkrijgbaar in zowel elektrische als pneumatische versies, waaronder de nieuwe EZY2 TRIM-reeks, als antwoord op de veranderende behoeften van de markt.

Bekijk hier de website!

IBEX Industries Merken Pagina

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.