Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

Maurer-Atmos Logo Merken Pagina

De geschiedenis van Maurer-Atmos is al meer dan negen decennia nauw verbonden met pioniersgeest, moed en visionaire houding. Tussen toen en vandaag zijn er veel patenten en talloze gebeurtenissen geweest, maar de competentie en het streven om de thermische verwerking van voedsel steeds te verbeteren, is niet verminderd.

Het hoofdkantoor bevindt zich nog steeds in Reichenau, waar het bedrijf aan het begin van de 20e eeuw werd opgericht, terwijl de eisen vooral de laatste jaren snel veranderden.

Maurer-Atmos Merken Pagina

Over Maurer-Atmos

Vandaag leven we in een geglobaliseerde wereld die iedereen steeds meer blootstelt aan wereldwijde concurrentiedruk en aan uitdagingen om zich zeer snel en flexibel aan te passen aan veranderingen, zonder het kwaliteitsbewustzijn te verwaarlozen. Dat is onze verwachting vandaag meer dan ooit.

Het volledige personeel op onze locatie in Duitsland ziet toekomstige uitdagingen als een kans om de technologie van thermische voedselverwerking die op alle vijf de continenten bekend is, verder te versterken en uit te breiden.

Bekijk hier de website!

Maurer-Atmos Merken Pagina

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.