Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

Thompson Logo Merken Pagina

Thompson Meat Machinery is een in Australië gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de fabricage en de levering van vleesverwerkende machines en apparatuur. Het bedrijf bestaat sinds de jaren 40 en is uitgegroeid tot een bekende naam in de vleesverwerkende industrie.

Thompson Meat Machinery biedt een scala aan apparatuur voor vleesverwerking, waaronder snijmachines, zagen, slijpmachines, vulmachines en vacuümverpakkingsmachines. De apparatuur van het bedrijf is ontworpen om de productiviteit en efficiëntie in vleesverwerkingsactiviteiten te verbeteren en tegelijkertijd een hoog niveau van hygiëne en voedselveiligheid te handhaven.

Thompson Merken Pagina

Over Thompson

Naast productieapparatuur biedt Thompson Meat Machinery ook diensten aan zoals installatie, training en onderhoud om haar klanten te helpen het meeste uit hun apparatuur te halen. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig, met distributeurs en servicepartners in vele landen over de hele wereld.

Thompson Meat Machinery zet zich in voor innovatie en voortdurende verbetering en heeft veel gepatenteerde technologieën en unieke kenmerken in zijn apparatuur ontwikkeld om de kwaliteit en consistentie van vleesproducten te verbeteren.

Bekijk hier de website!

Thompson Merken Pagina

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.