Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

Watanabe Merken Pagina

Bij Watanabe staan we bekend als een van de grootste namen op de Japanse markt voor voedselverwerkingsmachines. Onze machines staan productie te draaien bij de slagerijen, maar ook bij de vleesverpakkers, supermarkten, vleesleveranciers en ham- en worstfabrieken.

We produceren verschillende soorten machines die voor diverse productie mogelijkheden gebruikt kunnen worden. Daarnaast lopen we met de klanten mee en luisteren we naar hun om aanpassingen te doen sinds de eerste machine gebouwd is.

Watanabe Merken Pagina

Over Watanabe

Het bedrijf is gevestigd in Japan en de uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van verwerkingsapparatuur voor de vlees-, gevogelte- en vis industrie. Watanabe Machinery staat bekend om zijn hoogwaardige machines en zijn toewijding aan innovatie en klantenservice.

Naast de productieactiviteiten biedt Watanabe Machinery ook een scala aan diensten, waaronder installatie, onderhoud en reparatie van apparatuur. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig, met distributeurs en servicepartners in vele landen over de hele wereld.

Bekijk hier de website!

Watanabe Merken Pagina

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.