Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

Xavis Logo Merken Pagina

Xavis is een Zuid-Koreaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van röntgeninspectiesystemen. Xavis-röntgenscans worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder kwaliteitscontrole en productinspectie in sectoren zoals de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie, de elektronica en meer.

Xavis biedt een verscheidenheid aan röntgeninspectiesystemen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende industrieën en toepassingen. Hun producten omvatten onder andere desktop x-ray inspectiesystemen, transportband x-ray inspectiesystemen en high-speed x-ray inspectiesystemen.

Xavis Merken Pagina

Over Xavis

De wereld streeft steeds meer naar hoogwaardige en hoogwaardige producten, vooral in Korea, met de inwerkingtreding van de Product Liability-Manufacture Responsibility Act. XAVIS zal reageren met de beste kwaliteit en de beste service met de technologie en knowhow die de afgelopen tien jaar is verzameld in de ontwikkeling van röntgentesters.

In de toekomst zal XAVIS ’s werelds toonaangevende technologieleider worden als pionier op het gebied van röntgenscanners en automatiseringsmachines. Daarnaast zullen we doorgaan met het ontwikkelen van technologieën door middel van rationeel en transparant beheer om een ​​topbedrijf te worden door technologie van wereldklasse veilig te stellen.

Bekijk hier de website!

Xavis Merken Pagina

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.