Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

Xuclà is gevestigd in Les Preses (Girona). Ze ontwerpen en bouwen al meer dan 60 jaar machines voor de voedingsindustrie (transport, logistiek, hygiëne, desinfectie en wassen).

In hun twee productiecentra ontwerpen en vervaardigen ze actief ontsmettingsapparatuur, krattenwassers, was- en desinfectiekasten voor stellingen en karren, containerwaskasten en snijkarren, was- en droogtunnels voor dozen, trays en pallets, sanitaire stations, enz.

Daarnaast onderscheiden ze zich actief in het ontwerpen, adviseren, ontwikkelen en installeren van vleessnijkamers, transportbanden en een breed assortiment RVS machines en gereedschappen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Over Xuclà

De afgelopen jaren zijn ze erin geslaagd om de industriële kratten- en containerwasmachines te consolideren. De lijnen van de ontsmettingsapparatuur zijn geschikt voor alle sectoren van de voedselverwerkende industrie, waarbij Xuclà actief drie basispijlers toepast in hun ontwerpen.

– Uitmuntendheid in wassen en drogen
– Duurzaamheid (Besparing in water- en energieverbruik)
– Concurrentievermogen

Dit heeft geleid tot de installatie van hun apparatuur met uitstekende resultaten bij enkele van de belangrijkste bedrijven in de voedingsindustrie in Spanje, Frankrijk, Latijns-Amerika, Azië en een deel van Zuidwest-Europa.

Bekijk hier de website van Xuclà!

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.