Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

GPS Reisacher, een wereldwijd erkend bedrijf in de sectoren “levensmiddelentechnologie en verpakkingssystemen”, staat wereldwijd hoog aangeschreven.

Het hoofdkantoor in Bad Grönenbach, gelegen in het hart van Midden-Europa, functioneert niet alleen als opslag- en distributiecentrum voor talloze nieuwe en gebruikte machines, maar ook een als volledig servicecentrum. Daarnaast is er een nieuw competentiecentrum opgericht dat voortdurend wordt ontwikkeld.

 

Over GPS Reisacher

Hajek Maschinenbau is opnieuw actief op de markt. Samen met de nieuwe eigenaar, het Duitse bedrijf GPS Reisacher, wordt er gewerkt op de huidige locatie in Bregenz. Bernd en Oliver Hajek, de nieuwe senior executives, garanderen competentie en continuïteit.

Als onderdeel van hun strategische herpositionering concentreert Hajek zich op de ontwikkeling, productie en marketing van kaassnijmachines en -lijnen, evenals dieptrekverpakkingsmachines. De machines van beide bedrijfsonderdelen genieten een grote populariteit bij klanten vanwege hun kwaliteit en betrouwbaarheid. CEO Oliver Hajek merkt op dat de eerste bestellingen voor Hajek-machines al binnen zijn gekomen direct na de herstart van het bedrijf. Het bedrijf legt ook de nadruk op service en ondersteuning van onderdelen voor Hajek-machines en apparatuur.

Bekijk hier de website!

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.