Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

Mainali Logo white backround

Mainali is een Spaans bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van machines voor de voedingsindustrie. Ze zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van machines voor onder andere het snijden en persen van allerlei soorten producten.

Dankzij de ontwikkeling van nieuwe efficiënte machines is het de referentie in zijn sector en het leidende merk in technologieën met een lange levensduur. De ervaring en resultaten heeft Mainali in staat gesteld om grenzen te overschrijden en wereldwijde naamsbekendheid te creëren.

Merken Pagina

Over Mainali

De productiebehoeften zijn verschillend en afhankelijk van elk bedrijf. Dit is de reden waarom dit bij Mainali altijd het uitgangspunt is geweest, waarbij specifieke oplossingen worden aangeboden die zijn aangepast aan de behoeften van elke productie.

Het Spaanse bedrijf heeft het perfecte systeem ontworpen wat het mogelijk maakt om een homogene vorm van het product te bereiken. Dit is perfect om de prestaties en productiviteit in de volgende processen te verhogen.

Bekijk hier de website!

Merken Pagina

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.