Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

MIVEG Logo Merken Pagina

MIVEG is een toonaangevende fabrikant van handmatige en automatische spiessystemen voor alle voedingsmiddelen. Als expert op het gebied van de productie van voedselspiesen zorgen ze voor een grotere winstgevendheid in de productie van barbecuespiesen voor zijn klanten in de voedingsindustrie en de ambachtelijke sector.

De schaalbare spiessystemen met modulaire automatisering maken planbare output en winstgevende resultaten mogelijk, zelfs bij seizoenspieken. Dit wordt bereikt door jarenlange ervaring, gepatenteerde technologie en unieke spiesgeleiding van de systemen. MIVEG-klanten kunnen tot 7200 spiesen per uur produceren, klaar voor verkoop en verpakking.

MIVEG Merken Pagina

Over MIVEG

MIVEG spiessystemen staan ​​voor afwisseling en automatisering. Het nieuwe robotondersteunde, volledig geautomatiseerde productieproces biedt maximale productievariëteit, spiesgarantie en top spieskwaliteit in één werkproces.

Als spiesexpert sinds 1973 heeft MIVEG zich naast spiesmachines gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige en gecertificeerde beukenhouten spiesen. Afwisseling maakt het bedrijf spiessystemen voor meer omzet en winst met barbecuespiesen. Door de verschillende machines en capaciteit die de machines kunnen draaien hebben ze zich onderscheiden vergeleken met de concurrentie.

Bekijk hier de website!

MIVEG Merken Pagina

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.