Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

Nock Logo Merken Pagina

NOCK is een door de eigenaar gerund Duits familiebedrijf dat moderne hoogwaardige machines produceert en met succes verkoopt voor de voedselverwerkende industrie wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 1990 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van verwerkingsapparatuur voor de vlees-, gevogelte- en vis industrie.

Het assortiment van NOCK bevat diverse machines voor het verwerken van vlees, vis en gevogelte, zoals ontzwoerd-, onthuid-, ontvlies-, en snijmachines. Daarnaast hebben ze een breed assortiment met verschillende machines die aansluiten op variërende producties.

Nock Merken Pagina

Over Nock

Het bedrijf biedt ook maatwerkoplossingen voor specifieke klantbehoeften. NOCK legt een sterke nadruk op innovatie en kwaliteit, met een focus op het ontwikkelen van geavanceerde technologieën om te voldoen aan de veranderende behoeften van de voedselverwerkende industrie.

Door nauw contact met voedselverwerkende bedrijven en de distributeurs worden de machines continu doorontwikkeld. Daarnaast wordt er in alle gevallen rekening gehouden met de laatste hygiëne- en veiligheidsnormen. Door de modulaire opbouw, moderne productiemethodes en strikte kostenbeheersing kan NOCK een hoogwaardige afwerking bieden tegen interessante prijzen.

Bekijk hier de website!

Nock Merken Pagina

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.