Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

Trio Logo Merken Pagina

Trio Food Processing Machinery is al sinds 1898 gespecialiseerd in het leveren machines en technologieën. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de productie en het ontwerp van kostenefficiënte oplossingen voor het diep villen en villen van zachte visfilets en op het uitbenen van zalm en forel.

Het bedrijf betreden als eerst de markt met de ontwikkeling van de vriestrommel. De vriestrommel of “Freeze Drum” is een specifieke manieren van onthuiden. De trommel is bevroren waardoor de huid van de zalm blijft plakken.

Trio Merken Pagina

Over Trio

Trio staat bekend om zijn industriële en hoogwaardige machines, die zijn ontworpen om zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk te zijn. Trio maakt sinds 2013 deel uit van het merk Baader. Het bedrijf is een dochteronderneming van Baader Norge AS. Het bedrijf heeft oplossingen die volledig geïntegreerd zijn in de BAADER Fish-productportfolio en die ook beschikbaar zijn als stand-alone producten.

Trio food Processing Machinery AS is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op de productie. Daarnaast ook het ontwerp van kostenefficiënte oplossingen voor het diep villen en villen van zachte visfilets en voor het uitbenen van zalm en forel.

Bekijk hier de website!

Trio Merken Pagina

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.