Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

Metalquimia Logo Merken Pagina

Metalquimia is een Spaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging van machines en apparaten voor de vleesverwerkende industrie. Het bedrijf, opgericht in 1971, heeft een breed scala aan producten ontwikkeld voor de vleesindustrie, waaronder injectoren, stimulators, marineerders, vermalsers en andere apparatuur die wordt gebruikt bij de vleesverwerking.

Metalquimia zet zich sterk in voor onderzoek en ontwikkeling en heeft innovatieve technologieën en oplossingen ontwikkeld om vleesverwerkers te helpen de kwaliteit en opbrengst van hun producten te verbeteren.

Metalquimia Merken Pagina

Over Metalquimia

Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige machines, die zijn ontworpen om zeer efficiënt, duurzaam en gebruiksvriendelijk te zijn. Ze worden veel gebruikt door voedselverwerkers en fabrikanten over de hele wereld, en het merk Metalquimia staat synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in de voedselverwerkende industrie.

Over het algemeen is Metalquimia een gerespecteerde en toonaangevende leverancier van machines en oplossingen voor voedselverwerking, die een breed scala aan apparatuur aanbiedt die is ontworpen en getest om te voldoen aan de specifieke behoeften van de voedselverwerkende industrie.

Bekijk hier de website!

Metalquimia Merken Pagina

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.