Service nummer +31 (0) 85 06 60 247

Skaginn 3X Logo Merken Pagina

Gesmeed in IJsland, gevormd door de visindustrie, is Skaginn 3X een innovatieve producent van hightech verwerkingssystemen voor de wereldwijde voedselverwerkende industrie. Een zeer innovatieve aanpak, oplossingsgerichte principes en tientallen jaren ervaring in voedselverwerking hebben van Skaginn3X een expert gemaakt in het voldoen aan de strenge eisen van internationale klanten in de voedselverwerkingssector.

Voor Skaginn 3X is productkwaliteit alles. Het bedrijf probeert de kwaliteit te maximaliseren, de kosteneffectiviteit te handhaven en de winstgevendheid te vergroten, terwijl het ervoor zorgt dat klanten al hun middelen ten volle benutten.

Skaginn 3X Merken Pagina

Over Skaginn 3X

Skaginn 3X biedt een reeks gepatenteerde oplossingen voor koelen, invriezen en ontdooien, evenals efficiënte voedselverwerkingssystemen. Alles wat het bedrijf doet, is ontworpen om de productkwaliteit te maximaliseren, de opbrengst, doorvoer en algehele operationele efficiëntie te verhogen.

Skaginn 3X, met hoofdkantoor in IJsland, heeft kantoren en medewerkers over de hele wereld en werkt nauw samen met klanten in de voedselverwerkende industrie om oplossingen te leveren die duurzame waarde toevoegen aan hun bedrijf.

Bekijk hier de website!

Skaginn 3X Merken Pagina

Waarom IB Food-Machines

IB Food-Machines onderscheidt zich van andere bedrijven door dat wij zorgvuldig leveranciers selecteren waar wij mee samenwerken. Door nauw samen te werken met betrouwbare leveranciers, kan IB Food-machines hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en -apparatuur aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van hun klanten.

De focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is voor IB Food-Machines een van de reden hoe wij ons onderscheiden in de voedselverwerkingsindustrie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze producten van topkwaliteit ontvangen, en dit leidt tot langdurige relaties en klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers blijft IB Food-Machines de concurrentie voor en blijft ons bedrijf groeien en uitbreiden.